Cover_wide

אודות

דרכו של שף חואן סבסטיאן מסל מתחילה אי שם בארגנטינה, ארץ הולדתו, שם ספג כבר בצעירותו השפעות קולינריות מהמטבח הארגנטינאי, עם דגש חזק על מתכוני בשרים. כשהתבגר יצא לחקור לעומק את תחום המזון שכה העסיק אותו, ויצא לטיולי אוכל ביפן, תאילנד ואירופה הקלאסית, כאשר מכל מקום הוא לוקח כמה מרכיבים, לש, מערבב, ויוצר את מה שכעבור שנים יהפוך לתפריט הקייטרינג שלו. חואן למד בבית הספר הגבוה הצרפתי לבישול "קורדון בלו" באוסטרליה, כשבהמשך המשיך להתנסות במתודות בישול ובטעמים מעולמות נוספים: מהמטבח האיטלקי, כשעבד כטבח במסעדה האיטלקית המיתולוגית "ביג מאמא" בסמטאות שוק הכרמל; מהקוויזין הצרפתי, כשעבד כשף במסעדת "אוריול" בעלת שלושת כוכבי המישלן בניו-יורק; וכן מהמטבח הים-תיכוני-יפואי, כשעבד כסו-שף במסעדת "קורדיליה" שביפו העתיקה. במקביל העביר חואן סדנאות טיפול ובישול בבשר בבית הספר לבישול "פודסטפס"; נתן ייעוץ קולינרי לבתי קפה ומסעדות; כתב למגזין האוכל "גורמה" והתארח בתוכניות טלוויזיה. את ניסיונו הרב בקייטרינג רכש חואן בשנים האחרונות כשף הבית של קייטרינג "קארמה". הקייטרינג של שף חואן סבסטיאן מסל משלב השפעות ים-תיכוניות עם נגיעות מהמטבח הארגנטינאי/ספרדי. חואן מאמין שאסאדו איכותי יכול להיות מוגש בצורה אלגנטית ומושלמת לאירוע, ושאוכל טוב צריך להיות נגיש לכל אדם. לכן חשוב לו להיפגש באופן אישי עם כל לקוח וליצור יחד איתו את התפריט שהכי מתאים לקונספט האירוע ולאורחיו.