Cover_wide

אודות

חברת קייטרינג "ארבע עונות" הוקמה בראשית קיץ 1995 ונמצאת בבעלותם של ניר בבלי ואביגיל שמר. המפעל ממוקם באזור הרי ירושלים במטבח רחב ידיים שנבנה על ידנו והתפתח במשך השנים.
ניר ואביגיל – בשותפות שנבעה מחברות, מנהלים ומפתחים את הקייטרינג משנה לשנה ונהנים ללוות כל לקוח, קטן כגדול במסע האישי שלו לתכנון אירוע. מקשיבים, מבינים, מרגיעים ומשתדלים לספק מענה לכל בקשה, חלום ושיגעון.
צוות המלצרים שלנו מורכב מסטודנטים בעלי וותק וניסיון. העבודה נעשית באווירה חמה ונינוחה תוך הקפדה על העקרונות החשובים – בקרת איכות גבוהה, מקצועיות, תודעת שירות, אכפתיות ויחס אישי לכל אורח. עבודת הצוות מתאפיינת במידה רבה של משפחתיות, כבוד ושיתוף פעולה.
המטבח של "ארבע עונות" מתמחה באוכל חלבי/דגים, צמחוני וטבעוני. תוך הקפדה על שימוש בחומרי הגלם הטריים והאיכותיים ביותר שיש – האירוח מתחיל במנות קטנות מעוררות תיאבון וממשיך דרך סעודה הלוקחת את האורחים להרפתקה לעין ולחיך על ידי מגוון מנות מפתיעות ומעודנות.
וכיאה לחברת קייטרינג חלבית , אנחנו מתפנקים ומפנקים בקונדיטוריה עצמאית אשר מייצרת את שלל סוגי הקינוחים שלנו – הן למטבח החלבי והן למטבח הטבעוני – מגוונים, טעימים ויפים.