אני וגיא התאהבנו בחוות דרך ארץ אפילו עוד לפני שהתחתנו שם וכשהיינו בחתונה של חברים. מעבר לעובדה שמדובר באחד המקומות הכי יפים בארץ להתחתן בהם, מדובר גם באנשי מקצוע מהטובים ביותר. צביה שהייתה מדהימה, נגישה, זמינה ומתחשבת ועשתה בשבילנו מעל ומעבר, ולירז המפיקה הכי מדויקת, מצחיקה, מרימה, עניינית ואחראית שהפכה לנו את האירוע והיום להכי חלומי ומדהים שיש. קיבלנו אין ספור מחמאות על העיצוב של המקום, שהודיה עשתה לנו בצורה כל כך מדהימה, וכן קיבלנו אין ספור מחמאות על האוכל הטעים שקייטרינג עץ השדה איתו הם עו... עודאני וגיא התאהבנו בחוות דרך ארץ אפילו עוד לפני שהתחתנו שם וכשהיינו בחתונה של חברים. מעבר לעובדה שמדובר באחד המקומות הכי יפים בארץ להתחתן בהם, מדובר גם באנשי מקצוע מהטובים ביותר. צביה שהייתה מדהימה, נגישה, זמינה ומתחשבת ועשתה בשבילנו מעל ומעבר, ולירז המפיקה הכי מדויקת, מצחיקה, מרימה, עניינית ואחראית שהפכה לנו את האירוע והיום להכי חלומי ומדהים שיש. קיבלנו אין ספור מחמאות על העיצוב של המקום, שהודיה עשתה לנו בצורה כל כך מדהימה, וכן קיבלנו אין ספור מחמאות על האוכל הטעים שקייטרינג עץ השדה איתו הם עובדים סיפקו לנו. גם הברמנים, המארחות והמלצרים עבדו בצורה תקתקנית, שירותית ועם חיוך גדול על הפנים.
מי שמחפש מקום שהוא סטייל טוסקנה, חתונה תחת כיפת השמיים והמקום הכי קרוב לחתונה בטבע ועם האוכל והאנשים הכי מדהימים שיש - חוות דרך ארץ זו הבחירה הכי טובה שתעשו במהלך תכנון החתונה שלכם!!
הפרטיות שלכם חשובה לנו. לידיעתכם, באתר זה נעשה שימוש ב"קבצי עוגיות" (cookies) וכלים דומים אחרים על מנת לספק לכם חווית גלישה טובה יותר, תוכן מותאם אישית וביצוע ניתוחים סטטיסטיים. למידע נוסף ניתן לעיין במדיניות הפרטיות שלנו