הרעיון של "באלרמי" נולד מאהבה לאוכל ובישול ורצון לשתף אנשים נוספים בחוויה קולינרית עם מגוון רחב של טעמים.
רמי עשה מסע קולינרי מרתק בדרך להקמת "באלרמי" וקונספט האירוח החדש שלנו, בין השאר רמי עבד במסעדות: גוז' ודניאל, גוסטו, זוזוברה הרצליה, קפה איטליה, פורטר אנד סאנס וזה רק בישראל. במסעו לאיטליה למד רמי אצל השפית המפורסמת נדיה סנטיני המעוטרת בשלושה כוכבי מישלן שהחזירה אותו לאהבתו המקורית – ליצור אוכל באהבה.
רמי מביא לכם את הטעמים המיוחדים והייחודיים שמעבר לים ומזמין אתכם להנות מאירוח שף ביתי באווירה כפרית וייחודית, סדנאות שף, ארוחות רומנטיות לזוגות, שף אישי אצלכם בבית, אירועי בשר וקייטרינג ייחודי.