חברת הקייטרינג פוד ארט נוסדה בשנת 1991 ע"י דני הקר וירון קסטנבוים, שני שפים צעירים שחזרו ארצה לאחר שסיימו לימודי בישול והשתלמויות בארה"ב וצרפת. הם חלקו חזון ותפיסת עולם קולינארית משותפים: מקצוענות, חדשנות, אמינות, יחס אישי ומחוייבות בלתי מתפשרת לאיכות.
במהרה הפכה פוד ארט למוסד וסמן ימני בתעשיית הארועים תוך שהיא מעלה את הרף ומציבה סטנדרטים חדשים של אוכל, שרות ויכולת תפעול.
במהלך שנות פעילותה, מאז ועד היום, יצרה פוד ארט מסורת של מצויינות וממשיכה לשמור על ההובלה תוך שהיא צוברת עוד ועוד ידע וניסיון, ממציאה את עצמה מחדש בכל פעם ובעיקר – נשארת נאמנה לחזון ולערכים הבסיסיים עליהם נוסדה.
בפוד ארט אנחנו מתמקדים במה שאנחנו הכי אוהבים לעשות וגם הכי טובים בו - אירועי פרימיום קטנים עד בינוניים (כי הגדולים זה פחות כיף לנו), לא כשרים (כי זה יותר טעים עם פרמזן על הקרפצ'ו ובלי מרגרינה), לא יותר מארוע אחד ביום (כי אנחנו מחוייבים לתת 100% מעצמינו), לא יותר משלושה בשבוע (כי צריך להמנע משחיקה, כי אנחנו רוצים להמשיך לאהוב את מה שאנחנו עושים ולבוא לעבודה עם חיוך) והכי חשוב: אנחנו מאמינים מאוד ביציר... עודחברת הקייטרינג פוד ארט נוסדה בשנת 1991 ע"י דני הקר וירון קסטנבוים, שני שפים צעירים שחזרו ארצה לאחר שסיימו לימודי בישול והשתלמויות בארה"ב וצרפת. הם חלקו חזון ותפיסת עולם קולינארית משותפים: מקצוענות, חדשנות, אמינות, יחס אישי ומחוייבות בלתי מתפשרת לאיכות.
במהרה הפכה פוד ארט למוסד וסמן ימני בתעשיית הארועים תוך שהיא מעלה את הרף ומציבה סטנדרטים חדשים של אוכל, שרות ויכולת תפעול.
במהלך שנות פעילותה, מאז ועד היום, יצרה פוד ארט מסורת של מצויינות וממשיכה לשמור על ההובלה תוך שהיא צוברת עוד ועוד ידע וניסיון, ממציאה את עצמה מחדש בכל פעם ובעיקר – נשארת נאמנה לחזון ולערכים הבסיסיים עליהם נוסדה.
בפוד ארט אנחנו מתמקדים במה שאנחנו הכי אוהבים לעשות וגם הכי טובים בו - אירועי פרימיום קטנים עד בינוניים (כי הגדולים זה פחות כיף לנו), לא כשרים (כי זה יותר טעים עם פרמזן על הקרפצ'ו ובלי מרגרינה), לא יותר מארוע אחד ביום (כי אנחנו מחוייבים לתת 100% מעצמינו), לא יותר משלושה בשבוע (כי צריך להמנע משחיקה, כי אנחנו רוצים להמשיך לאהוב את מה שאנחנו עושים ולבוא לעבודה עם חיוך) והכי חשוב: אנחנו מאמינים מאוד ביצירת קשר אישי ודיאלוג עם הלקוח כדי להבין את הארוע, לבנות במשותף את הקונספט ורק אז להתאים את התפריט (כי אנחנו אולי יודעים הרבה על אוכל וארועים אבל בסוף, רק אתם יודעים מי האורחים שלכם, מי אתם, מה אתם אוהבים ועל איזה ארוע אתם חולמים…)
ועוד משהו חשוב: מעבר לאוכל, אנחנו נדאג עבורכם גם למענה ההפקתי הכולל, לרבות עיצוב, ריהוט, תאורה, מוסיקה וכל שאר צרכי הארוע כך שבאחריותכם נשאר בעצם רק לספק את הסיבה למסיבה, להזמין את האורחים ולהתמסר לחלום…
האוכל היה מעל ומעבר לציפיות! גיל ואנסטסיה היו אדיבים ונחמדים וזרמו איתנו על כל דבר שביקשנו. מארוחת הטעימות שהייתה יותר כמו בילוי משפחתי כיפי במסעדה מפנקת וטעימה ובמהלך כל האירוע האורחים לא הפסיקו ועדיין ממשיכים להחמיא על האוכל. תודה רבה!